Keikkailua Joulukonserttien merkeissä

24.11.2014 12:17

Pienen hiljaiselon jälkeen aloitan keikkailun. Kierrän Suomessa ja Ruotsissa Joulukonserttien merkeissä. Tällä kertaa konserttipaikkoina ovat kirkkojen lisäksi työväentalot. On ilo päästä laulamaan Joulunsanomasta suoraan kansalle heidän omissa kohtaamispaikoissaan. Osa konserteista on yskityistilaisuuksia, mutta suurin osa avoimia ja vapaalla sisäänpääsyllä. Konsertteihin emme siis myy lippuja, mutta halutessanne voitte ostaa käsiohjelman ja tukea sillä muusikoitamme.

Toivon tapaavani paljon tuttuja ja tutuiksi tulevia kuulijoita Joulun odotuksen aikaan.

Joulunodotus terveisin  Viki

Pääsiäisen konserttiin vahvistunut huippumuusikoita!

13.3.2014 11:05

Pääsiäisen  konserttia olemme  rakentaneet ahkerasti ja onkin mukava kertoa teille, että olen saanut  konserttiin esiintymään Pietarista maailman luokan huippumuusikoita joiden kanssa olen tehnyt paljon yhteistyötä aiemminkin.

Evgeny Zhelinky  (Евгений Желинский) soittaa balalaikkaa ja Marina Rostislavovna   (Климова Марина Ростиславовна) säestää häntä pianolla. Molemmat  esiintyvät päätyönään ympäri maailmaa Pietarilaisen valtion yhtyeen jäseninä.
Toisen duon muodostaa balalaikan soittaja Pavel Fjodorof ja Vitaly Studilov, jonka soittimena on 7-kielinen mustalaiskitara. Pavel ja Vitaly on duo joka soittaa paljon mustalaismusiikkia ja romansseja. Pavel on myös säestänyt minua hyvin usein.
 
Liitän  tähän yhden kuvan  konsertin jälkihuminoista, Blagoveschenskissä festareilta jossa oli myös Eugeny ja Maria mukana ja nyt saan heidät vieraikseni.


Tiimi jolla konsertoimme niin sinfoniaorkesterien solisteina, kuin omana ryhmänäkin. Adlan Cruz oli vieraana samoilla festivaaleilla. Kuvassa vasemmalta Eugeny (balalaikka), Marina (piano), Jelena (sopraano), Adlan Cruz (piano, Floridasta), Ilja Croitoru (kapellimestari) ja olenhan siinä minäkin!

Olen todella iloinen, että saan tarjota ainutlaatuisen konsertin ja vielä ”omassa” Aleksanterin teatterissani!

Viktor pääsiäisenä ensimmäistä kertaa Aleksanterin teatterissa

14.1.2014 10:10

Legendaarinen ääni täyttää vihdoin Aleksanterin teatterin.

Viimeinen emigrantti ja kasakoiden jälkeläinen Viktor Klimenko palauttaa tsaari Aleksanteri II:n mukaan nimetyn rakennuksen jälleen venäläiseen ajanlaskuun ja aikaan ennen vallankumousta.

Koe Äiti-Venäjän väkevä kaiho, kuule troikan kulkusten helkkyvät helähdykset. Haikeat slaavilaiset romanssit, mukaansatempaavat mustalaislaulut ja karskien kasakoiden kansansävelmät saavat unohtumattomat sävyt legendaarisen tulkitsijan käsittelyssä.

Maailman konserttilavat ja yleisöt valloittanut taiteilija saapuu vihdoin juurilleen. Anna hänen kuljettaa Sinut säveltensä mukana kasakoiden kotiseuduille, jokivarsien punaisille aromaille ja hehkuville leiritulille.

Konsertti 19.4.2014. KLO 19.00
Liput 40-20 €

Suora linkki lipunmyyntiin: