Pääsiäisen konserttiin vahvistunut huippumuusikoita!

13.3.2014 11:05

Pääsiäisen  konserttia olemme  rakentaneet ahkerasti ja onkin mukava kertoa teille, että olen saanut  konserttiin esiintymään Pietarista maailman luokan huippumuusikoita joiden kanssa olen tehnyt paljon yhteistyötä aiemminkin.

Evgeny Zhelinky  (Евгений Желинский) soittaa balalaikkaa ja Marina Rostislavovna   (Климова Марина Ростиславовна) säestää häntä pianolla. Molemmat  esiintyvät päätyönään ympäri maailmaa Pietarilaisen valtion yhtyeen jäseninä.
Toisen duon muodostaa balalaikan soittaja Pavel Fjodorof ja Vitaly Studilov, jonka soittimena on 7-kielinen mustalaiskitara. Pavel ja Vitaly on duo joka soittaa paljon mustalaismusiikkia ja romansseja. Pavel on myös säestänyt minua hyvin usein.
 
Liitän  tähän yhden kuvan  konsertin jälkihuminoista, Blagoveschenskissä festareilta jossa oli myös Eugeny ja Maria mukana ja nyt saan heidät vieraikseni.


Tiimi jolla konsertoimme niin sinfoniaorkesterien solisteina, kuin omana ryhmänäkin. Adlan Cruz oli vieraana samoilla festivaaleilla. Kuvassa vasemmalta Eugeny (balalaikka), Marina (piano), Jelena (sopraano), Adlan Cruz (piano, Floridasta), Ilja Croitoru (kapellimestari) ja olenhan siinä minäkin!

Olen todella iloinen, että saan tarjota ainutlaatuisen konsertin ja vielä ”omassa” Aleksanterin teatterissani!