Kauppa - Viktor Klimenko

Tarvikekauppa
Sisältöön
Tuotteet
Pehmeäkantinen kirja

Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan!" Viktor Klimenkon 4-vuotiaan pojan sanat keskellä yötä Sveitsin lomamatkalla kesällä 1979. Isä kirjoittaa pojan ilmestyksen muistiin.

Elämme vuotta 2019 ja kriisin uhka on käsinkosketeltava koko Pohjolassa. Sotaharjoitukset ovat menossa niin lännessä kuin idässäkin. Profetia näyttää toteutuvan silmien edessä.

Tämä uusi painos on yhdistelmä 1985 ilmestyneestä ja suuren kohun aiheuttaneesta kirjasta En voi enää vaieta sekä 1992 ilmestyneestä Rakkauden sinetti -kirjasta. En voi enää vaieta -kirjan julkaisemisen jälkeen esiin astuu Saima
Honkonen, joka väittää nähneensä Klimenkon perheen matkan samanaikaisesti saman näyn. Hän kertoo asioita, mitä kirjassa ei kerrota. Pakko myöntää ihme. Näin syntyi Sinetti.

Mukana myös Viktor Klimenkon elämäntarina sekä saarna Taivas vai helvetti.
Kustannus: East of Eden Ky
9.90 €(VAT sis.)
Lisää
Emigrant - riemuvuodet 1965-2012 kokoelma sisältää kuusi CD-levyä.
70.00 €(VAT sis.)
Lisää
Pääsiäisenä 1980 Viktor Klilmenkon ura taiteilijana oli ohi, sielu rikkotunut, elämän lanka palanut loppuun. Viktor Klimenkon laulut oli laulettu. Näin uskoi nurkkaan ahdistettu mies, villinä ja romanttisena kasakkana mainetta niittänyt ja suosiossa kylpenyt.

Kun toivoa ei enää ollut, astui elämään uusi Herra. Toivottomuuteen tuli pelastus, synnin rikkoman sydämen puhdisti armo.

Lauluun syntyi uusi sointi. Alkoivat taiteilijan kultaiset vuodet. Näistä kultaisista vuosista juhlakokoelman levyt on tehty.

Kultaiset vuodet sisältää kolme cd-levyä.
29.90 €(VAT sis.)
Lisää
"Legenda" on tunteikas kokoelma Viktor Klimenkolle merkityksellisimpiä lauluja. Klimenko teki 2012 syksyllä 70-vuotisjuhlakiertueensa, joka oli menestys!
20.00 €(VAT sis.)
Lisää
Sisältö: Valkea joulu, Kulkuset, No onkos tullut kesä, Oi äiti miten kaipaan, Oi jouluyö, Joululaulu, Tulitikkutyttö, Varpunen jouluaamuna, Pieni taivaan enkeli, Ken on tuo lapsi niin pienoinen, Adventtilaulu, Kauan sitten Betlehem, Halleluja, Kuka yksin yössä vaeltaa, Lapsena tähdet taivaalla loisti, En etsi valtaa loistoa, Joulu sädehtii, Tänä jouluna, Sydämeeni joulun teen, Lumienkeli, Sylvian joululaulu.
Levylle Viktor on kerännyt kokoelman kauneimpiajoululaulujaan - ensimmäiset ovat vuodelta 1975 ja tuoreimmat juuri tätä levyä varten tehtyjä.

Kustannus; Prisma-musiikki
19.00 €(VAT sis.)
Lisää
Tupla CD
25.00 €(VAT sis.)
Lisää
Created with IKIREKI
Takaisin sisältöön